Eerste exemplaren ASUS Eee Pad niet op Android
Redactie

eee pad windowsASUS heeft na een lange tijd van geruchten eindelijk de ASUS Eee Pad gelanceerd: een 12 inch tablet met Intel Core Duo CULV (low voltage). Helaas draait de tablet niet op Android, zoals eerdere berichten ons wilden doen geloven, maar op Windows 7 Home Premium.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Qua gewicht verschilt de Eee Pad niet zoveel van de bijna gelijknamige iPad: de Eee Pad weegt 675 gram en is ook iets dunner. Indrukwekkend is dat de Eee Pad volgens de perskit ook een batterijduur van 10 uur voor het afspelen van video schijnt te hebben. Prijsinformatie heeft ASUS nog niet bekendgemaakt, wel is er een reeks foto’s van de officiële lancering verschenen. Het gaat om de modelnummers EP101TC en EP121.

Door de keuze voor Windows is de Eee Pad voor onze website niet meer zo interessant. We melden ons weer wanneer de eerste Eee Pad met Android eraan komt.

eee pad lancering

eee pad lancering

eee pad lancering

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.