Placeholder
Redactie

Eerste foto's Samsung Galaxy Tab 7.7 gelektDe website An.droid Life heeft foto’s gelekt van de nog uit te komen Samsung Galaxy Tab 7.7. Op de twee foto’s is de tablet te zien, waarvan het bestaan pas deze week bekend werd toen duidelijk werd wat Samsung op 1 september gaat aankondigen tijdens IFA. Veel details zijn er nog niet bekend over de Galaxy Tab 7.7 die volgens de geruchten een Super AMOLED-scherm heeft en voorzien is van Android.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op de foto’s is te zien dat de 7.7 inch tablet aan de zijkant wordt opgeladen met een 30-pins connector. Anders dan bij de Samsung Galaxy Tab 10.1 waarbij het oplaadpunt aan de onderkant van het scherm zit. Volgens An.droid Life zal de tablet niet van Honeycomb zijn voorzien, omdat er fysieke aanraakknoppen aan de onderkant van het scherm zitten.

Of de tablet daadwerkelijk een Super AMOLED scherm heeft is nog niet duidelijk. Volgens het geruchtencircuit zou Samsung al begonnen zijn met de productie hiervan, dus het kan zijn dat dit net op tijd is voor deze 7.7 inch tablet. Naar alle verwachting zal de Samsung Galaxy Tab 7.7 op 1 september tijdens IFA in Berlijn worden aangekondigd, samen met de Samsung Galaxy Note en de Wave 3.

Samsung Galaxy Tab 7.7

Bron: An.droid Life

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.