De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Eerste hands-on met LG Optimus G Nexus, lijkt veel op huidige Galaxy Nexus’

Redactie
5 oktober 2012, 8:42
1 min leestijd
LG Optimus Nexus G

De website Android and Me berichtte al eerder over een mogelijke LG Optimus G Nexus en heeft van een betrouwbare bron – die niet bij Google werkt – een eerste indruk van het toestel gekregen, waarbij de betreffende bron de smartphone in zijn handen heeft gehad: “Ik kan bevestigen dat de volgende Nexus-smartphone op de LG Optimus is gebaseerd, erg veel op de Galaxy Nexus lijkt en in tegenstelling tot de huidige LG Optimus geen scherpe hoeken heeft. Het toestel heeft een soort van zilveren ring aan de zijkant, net als de iPhone 3G had. Het scherm is ongeveer even groot als het scherm van de Galaxy Nexus, maar het oogt wel een stuk helderder. Ik kan niet precies zeggen of het scherm ook daadwerkelijk groter is. Daarnaast staat op de achterkant het woordje Nexus, net als bij de Nexus 7 het geval is, en de X bestaat uit de vier Nexus-kleuren. Het LG-logo zit ook aan de achterkant.”

Daar houdt de bron echter niet op. Hij kreeg ook een kijkje in Android 4.2: “Android 4.2 lijkt precies op Jelly Bean 4.1.1. Het lijkt erop dat Google de animaties weer heeft verbeterd, want alles loopt weer wat soepeler [dit kan ook komen door de betere hardware, AndroidPlanet]. Helaas beschikt het toestel nog wel over een wirwar van communicatiemiddelen, zoals Messenger, Google Talk en SMS. Een foto die met de smartphone was gemaakt, bleek met een 8 megapixelcamera geschoten te zijn. Het is dus aannemelijk dat de volgende Nexus een 8 megapixelcamera krijgt.”

Lees verder na de advertentie.

Hoewel dit echter allemaal geruchten zijn, is het interessant dat Android and Me meerdere bronnen hebben die één voor één LG als de nieuwe fabrikant van het vlaggenschip van Google noemen. Het is waarschijnlijk dat Google deze maand nog een nieuwe smartphone en Android-versie aankondigt.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu