Eerste HTC Hero’s bij klanten gearriveerd

Redactie
28 juli 2009, 16:03
1 min leestijd
Eerste HTC Hero’s bij klanten gearriveerd
Uitpakfoto's HTC Hero.

Gisteren konden we op verschillende sites verontrustende berichten lezen over de HTC Hero. De levering van toestellen was om onbekende redenen vertraagd: er zou een last minute softwareupdate nodig zijn en er waren mogelijk problemen met YouTube. En er ontstonden nog wildere geruchten: Vodafone zou de lancering van de HTC Hero tegenhouden, om langer te profiteren van de HTC Magic. Het bleek uiteindelijk allemaal mee te vallen. Onze tipgever kreeg vanochtend om half acht een berichtje dat de HTC Hero zou worden uitgeleverd.

Inmiddels is het toestel binnen en heeft een van onze bezoekers kans gehad om wat uitpakfoto’s te maken. Hij heeft zijn HTC Hero als los toestel bij PDAshop gekocht, maar ook als je je Hero bij andere webwinkels hebt gekocht kun je vandaag of morgen een koerier verwachten. De 74 winnaars van de HTC Hero stoelenactie krijgen deze week ook hun toestel. Uiteindelijk bleef HTC met één toestel zitten, omdat in Maarssen niemand kwam opdagen.

Lees verder na de advertentie.

Hieronder zie je een paar foto’s die door onze lezer zijn gemaakt. Voor het eerst zie je ook de verpakking van de HTC Hero (ons testtoestel werd nog geleverd in een neutrale witte doos). Een andere tipgever (Gino) kreeg gisteravond al een e-mail dat zijn toestel onderweg was; hij had de HTC Hero trouwens bij dezelfde winkel gekocht. Lees ook ons review van de HTC Hero.

Bedankt voor de uitpakfoto’s en veel plezier met je toestel!

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: Android
Device: HTC Hero

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Hero
HTC Hero
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's