Eerste GPS-huizenzoeker voor Android: ‘Huizen in de buurt’

Huizen zoeken op AndroidBluMedialab, die eerder al een pinautomatenzoeker voor Android lanceerde, heeft nu ook een applicatie waarmee je koophuizen in de buurt kunt zoeken. Met ‘Huizen in de buurt’ zoek je op basis van je GPS-locatie. De applicatie is te installeren via Android Market en toont de vraagprijs van het huis waar je op dat moment voor de deur staat. Je krijgt resultaten te zien, gesorteerd op afstand van je huidige locatie. De applicatie maakt gebruik van data van Huizenzoeker.nl, een onafhankelijke website die het aanbod van koop- en huurhuizen verzamelt van alle grote huizen- en makelaarssites.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


huizen in de buurt Huizenzoeker.nl is blij met de Android-applicatie: “Deze app is een perfecte aanvulling op onze bestaande mobiele website, die nu veel meer bezoek zal krijgen“ zegt Jan-Willem Tusveld, directeur van Huizenzoeker.nl in het persbericht.

Je kunt ‘Huizen in de buurt’ vinden in de Android Market, in de categorie ‘Shopping’. De trial is tijdelijk gratis te downloaden.

Meer info: Huizen in de buurt

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.