Eerste indruk van Google’s Tablet-interface

chrome os voorbeeldHet kan niemand ontgaan zijn: Apple lanceerde vorige week de iPad. Een directe concurrent voor netbooks zal het misschien niet zijn, maar wel tablets die op Android of Chrome OS gaan draaien. Hoe Android er op een tablet uitziet, kunnen we ons wel voorstelen, maar over Chrome OS is minder bekend. Op de officiële Chromium-site (het open source-project achter Chrome en Chrome OS) zijn nu de eerste foto’s gepubliceerd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Chromium is geen officieel onderdeel van Google. Toch zijn de renderings gemaakt door Glen Murphy, designer van Google Chrome. Het is vrijwel zeker dat er meerdere ‘Google Tablets’ op de markt komen, gemaakt door diverse fabrikanten. Google werkt samen met meerdere hardware-partners om te zorgen dat de apparaten aan de specificaties voldoen. Daarnaast zou er ook een ‘Google Tablet’ kunnen komen, net zoals er een ‘Google Phone’ is gelanceerd (de Nexus One).

Veel meer foto’s zijn te vinden op: Chromium.

Via: TheChromeSource.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.