Eerste Nederlandse uitpakfoto’s van de Motorola Milestone

motorola milestone uitpakkenHij is er! De Motorola Milestone is gearriveerd en dan zit er als rechtgeaarde gadgetfreak natuurlijk niets anders op, dan meteen ermee gaan spelen en wat uitpakfoto’s maken. Motorola levert de Milestone in een relatief klein doosje, voorzien van Nederlandse en Engelse stroomadapter, usb-kabel, headset, cd en boekje. Wat die stroomadapter betreft: die is nogal waardeloos.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Expansys/Motorola levert een opzetstukje mee, waarmee je van de Britse stekker een Europees model maakt. Dat blijkt niet helemaal te passen: alleen met heel veel kracht lukt het om de twee adapters op elkaar te klikken. Past het wel, dan is de oplossing nog steeds niet ideaal omdat er een 10 centimeter lange toeter uit je stopcontact steekt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.