De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Eerste OnePlus 6T-update rolt uit, OnePlus 6-bèta verbetert nachtmodus

Thomas Haenen
1 november 2018, 10:54
1 min leestijd
Eerste OnePlus 6T-update rolt uit, OnePlus 6-bèta verbetert nachtmodus

De OnePlus 6T is officieel nog niet eens verkrijgbaar in Nederland, maar het bedrijf is al begonnen met de uitrol van een update voor de smartphone. Ook de OnePlus 6 wordt niet vergeten: het toestel krijgt dezelfde verbeterde nachtmodus.

Eerste OnePlus 6T-update: dit is er nieuw

Eerste OnePlus 6T-update

De OxygenOS 9.0.4-update staat nu klaar voor de OnePlus 6T. Deze voegt onder andere de beveiligingsupdate van november toe, verbetert de vingerafdrukscanner in het scherm en beperkt het accuverbruik op stand-by. Ook is de Nightscape-modus voor nachtfoto’s verbetert en zijn er meer opties voor portretbelichting.

Gebruikers krijgen automatisch een notificatie zodra ze de update kunnen downloaden. Veel mensen zullen nog even geduld moeten hebben, want pas vanaf 7 november is de OnePlus 6T in Nederland te koop. Wel was het toestel gisteren al kortstondig te koop bij een pop-up store, waar enkele honderden OnePlus-fans op af kwamen. Voor anderen resteert een OnePlus 6T pre-order: bestel je nu, dan heb je de telefoon volgende week in huis.

‘Nightscape’-update voor OnePlus 6

Bezitters van de OnePlus 6 blijven gelukkig niet helemaal achter. Het slechts zes maanden oude vorige model krijgt dezelfde ‘Nightscape’-nachtmodus. Die zorgt bij foto’s met weinig licht voor minder ruis hebben en helderder beeld.

Ook portretbelichting komt naar de OnePlus 6, en zorgt dat mensen er op portretfoto’s mooier en beter uitspringen. Volgens de fabrikant worden de verbeteringen automatisch toegepast als je van iemand een foto probeert te maken.

OnePlus 6 nightscapes-update

De functies zijn nu al beschikbaar in Open Beta 6. Gebruikers kunnen de voorlopige software downloaden via de site van OnePlus. De definitieve, stabiele versie volgt waarschijnlijk binnen enkele weken. De OnePlus 6 heeft vorige maand al een update naar Android 9.0 (Pie) ontvangen.

Lees meer nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6 Dualsim
OnePlus 6 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu