Eerste persfoto HTC Explorer gelekt

Redactie
20 september 2011, 13:05
1 min leestijd
Eerste persfoto HTC Explorer gelekt

Pocketnow heeft de eerste foto gelekt van de nog uit te komen HTC Explorer. Het lijkt te gaan om het toestel dat vooralsnog bekend stond als de HTC Pico. De HTC Explorer is een goedkope smartphone, die vooral aantrekkelijk moet zijn voor prijsbewuste gebruikers. Het toestel heeft een 3.2 inch scherm, 600 MHz-processor, 5 megapixel camera en draait op Gingerbread aangevuld met HTC Sense 3.5.

Qua specificaties is de HTC Explorer te vergelijken met de HTC Wildfire S. Een 600 MHz processor (Qualcomm MSM7227 met Adreno 200 GPU), 384 MB RAM met 512 MB intern geheugen dat eventueel is uit te breiden met een MicroSD-kaart. Het TFT-scherm is 3.2 inch groot met een resolutie van 320×480. Het budgettoestel heeft een 5 megapixel camera en zal te krijgen zijn in de kleuren zwart en blauw.

Lees verder na de advertentie.

Naar alle waarschijnlijkheid zal HTC de telefoon vandaag aankondigen tijdens een grote persconferentie die gepland is in New York. Het is nog niet zeker of de telefoon ook naar Europa zal komen, maar naar alle waarschijnlijkheid moet de HTC Explorer de HTC Wildfire S gaan vervangen als nieuwe ‘instaptelefoon’ van de Taiwanese fabrikant.

HTC Explorer

Bron: Pocketnow

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu