De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Eerste quad-core telefoon van LG gelekt’

Redactie
20 januari 2012, 18:27
1 min leestijd
‘Eerste quad-core telefoon van LG gelekt’
'Eerste quad-core telefoon van LG gelekt'

PocketNow heeft een foto gelekt van wat lijkt op de eerste quad-core telefoon van LG. Het toestel met de codenaam X3 zou voorzien zijn van de NVIDIA Tegra 3 chip en draaien op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De overige specificaties liegen er ook niet om. Zo heeft de LG X3 een 4,7 inch scherm met een resolutie van 1.280×800 en een 8 megapixel camera aan de achterkant. Vermoedelijk gaat LG de telefoon volgende maand aankondigen tijdens Mobile World Congress in Barcelona.

Naast de 8 megapixel camera heeft de LG X3 ook een 1.2 megapixel aan de voorkant. De batterij heeft een vermogen van 2.000 mAh en het 16 GB interne geheugen is desgewenst uit te bereiden met een MicroSD-kaart. De LG X3 zou voorzien worden van een 2.000 mAh batterij

Lees verder na de advertentie.

Opvallend is wel dat de LG-telefoon drie fysieke knoppen aan boord heeft, iets wat met Ice Cream Sandwich niet meer nodig is. De LG X3 zou ook ondersteuning hebben voor het snelle HSDPA tot een snelheid van 21 Mbps. Het toestel kan ook nog worden uitgebracht voor de Amerikaanse markt in een uitvoering met LTE-antennes. Zo kan snel 4G-internet worden ontvangen, iets wat nog niet mogelijk is in Europa.

LG X3
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu