Eerste ROM-update voor Samsung Galaxy onderweg?
Wouter Nijsen

galaxy2Vanuit de UK   komen geruchten dat de Samsung Galaxy daar tijdelijk niet via operator O2 verkrijgbaar is. De reden zou zijn, dat O2 wacht tot er een aantal problemen met de Galaxy zijn opgelost. Gebruikers in Frankrijk en Duitsland zouden klachten hebben over een flikkerend scherm, spontane resets, crashes en een accuduur die nog slechter is dan die van deT-Mobile G1. Al met al geen zaken die je als fabrikant en verkopende operator bij een nieuw toestel wilt zien. Volgens O2 gaan ze de Samsung Galaxy weer in het assortiment opnemen als de problemen verholpen zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Of de problemen zich ook voordoen bij Nederlandse gebruikers is onvoldoende bekend. Op een Italiaans Android-forum is ondertussen een aardige bloemlezing over Galaxy problemen te vinden.

galaxy

Via: AndroidBloke

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.