Eerste ronde van ontwikkelaarswedstrijd ADC 2 afgerond

Stemmen op de aangegeven aspecten.Eric Chu, verantwoordelijk voor het Android Mobile Platform, heeft in een blogposting bekendgemaakt dat de eerste ronde van de Android Developer Challenge 2 is afgerond. Het oorspronkelijke plan was dat het twee weken zou duren om meer dan 100 waarderingen per applicatie te verzamelen. Dat doel is eerder gehaald dat verwacht: meer dan 26.000 Android-gebruikers gingen fanatiek aan de slag en stuurden hun mening in. De resultaten zullen nu door Google worden opgeteld ter voorbereiding op ronde 2.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Ook in de tweede ronde van ADC 2 zal de community een belangrijke rol spelen: de stem van de gebruikers telt voor 40% mee in het eindresultaat. In elke categorie gaan de 20 best gewaardeerde applicaties door om uiteindelijk de winnaars te bepalen. Heb je de speciale applicatie voor ACD 2 geïnstalleerd, dan zal er een notificatie verschijnen dat de eerste ronde afgesloten is. Je kunt de applicatie gewoon laten staan, want in ronde 2 kun je opnieuw gaan stemmen.

Meer info: Android Developers Blog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.