Eerste Samsung Galaxy S 2 reclame

Binnenkort ligt de Samsung Galaxy S 2 in de winkel. De eerste commercial met deze telefoon in de hoofdrol is ondertussen al opgedoken op YouTube. We zien hoe een kind een Galaxy S 2 in een vissenkom gooit. Natuurlijk is de telefoon niet waterproof, dus we raden het niet aan om thuis eenzelfde soort stunt uit te halen. Wel grappig om te zien hoe verschillende Android-fabrikanten totaal verschillende commercials en teasers maken. In video’s van Sony Ericsson ligt de nadruk op humor, de teasers van HTC ogen futuristisch en het filmpje van Samsung is weer heel menselijk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Samsung Galaxy S 2 heeft een 4,3 inch Super AMOLED Plus-scherm en een gloednieuwe ARM-multikernprocessor. Wat vooral opvallend is, dat is de dikte van het toestel. Met een dikte van 8,45 mm kun je beter over `dunte` spreken, want de Galaxy S 2 is één van de dunste smartphones aller tijden. Er komen twee versies van de Galaxy S 2: eentje met en één zonder NFC (Near Field Communication). Het toestel ligt over enkele maanden in de winkel.

Via: Android Central

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.