Eerste update voor de HTC Salsa

htc salsaDe HTC Salsa is één van de Facebook-telefoons die HTC deze zomer gaat uitbrengen. Wie al het voorrecht heeft om zo’n toestel in handen te hebben, kan meteen bezig gaan met het installeren van een update. Via de supportpagina kondigt HTC aan dat er een OTA-update beschikbaar staat. Je krijgt van zelf een melding op je toestel en hoeft daarna alleen op de OK-knop te drukken om de update te installeren. Via het menu (Settings > About this phone > Software Information > Software number) kun je vervolgens controleren of je inderdaad buildnummer 1.12.401.2 binnen hebt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Veel zal er voor de Salsa-gebruikers niet veranderen, want de supportafdeling van HTC meldt alleen dat er sprake is van “applicatie- en systeemverbeteringen”. Het is verstandig om eerst een backup te maken van je toestel, voordat je de update installeert.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.