Eerste versies Android 4.3 CyanogenMod Nightlies uitgerold

Gijs Ettes
14 augustus 2013, 12:36
1 min leestijd
Eerste versies Android 4.3 CyanogenMod Nightlies uitgerold
android 4.3 cyanogenmod

CyanogenMod heeft de eerste zogeheten nightlies van CyanogenMod 10.2 uitgerold. De vroege versies van de 10.2-versie van de custom rom zijn nog lang niet voor alle Android-apparaten beschikbaar, al wel voor onder andere de populaire Nexus 4 en HTC One.

De makers van de populaire custom rom maakten de eerste versies van Android 4.3 CyanogenMod bekend op hun Google Plus-profiel. Let op: het gaat hier dus om de nightly builds . Deze worden iedere nacht automatisch samengesteld vanuit de meest recente versie van de codebase. Bugs rapporteren is daarom nog niet toegestaan en zul je vrijwel gegarandeerd tegenkomen.

Lees verder na de advertentie.

Android 4.3 CyanogenMod bevat meerdere verbeteringen

CyanogenMod brengt naast de introductie van Android 4.3 enkele andere vernieuwingen met zich mee. Zo komt er nog een incognitomodus die de hoeveelheid informatie beperkt die apps van je Android-apparaat kunnen binnenhalen.

De Incognito Mode is per app in te stellen, via het app-menu in de instellingen van je Android-apparaat. Als de functie is ingeschakeld, stuurt je smartphone of tablet alleen lege informatiepakketten terug. Apps met root-toegang kunnen wel om de modus heen.

Kondik geeft op zijn Google+ wel aan dat de aankomende Incognito Mode geen reclames blokkeert of imei-nummers vervalst. De nieuwe functie moet er alleen voor zorgen dat er geen persoonlijke informatie wordt verzameld.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu