De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Ematic eGlide XL Pro 2: een goedkope tablet met Android 4.0

Redactie
8 mei 2012, 9:08
1 min leestijd
Ematic eGlide XL Pro 2: een goedkope tablet met Android 4.0
Ematic eGlide XL Pro 2

De nieuwste tablet van Ematic is de eGlide XL Pro 2, een goedkope tablet die op Ice Cream Sandwich draait. Hij heeft een 10 inch scherm, speelt 1080p video af, heeft een HDMI-poort waardoor je de tablet op je tv kunt aansluiten en een camera aan de voorzijde om mee te videobellen via Google Talk, Skype en andere diensten.

De Ematic eGlide XL Pro 2 heeft een 1 gigahertz processor, 400 megahertz grafische kaart, 1 gigabyte aan werkgeheugen en 4 gigabyte opslagruimte dat met een microSD-kaart kan worden uitgebreid. De tablet moet 220 dollar gaan kosten.

Ematic geeft met elk tablet ook nog eens 5 gigabyte aan cloud-opslag mee. De eGlide XL Pro 2 is vanwege de prijs een leuke tablet om mee te browsen, e-mails te schrijven, video’s te kijken en te videobellen en beschikt verder nog over een gyroscoop, versnellingsmeter en Wi-Fi. Ematic introduceert ook EDAN op de tablet: de Ematic Digital Assistant & Navigator, een assistent die je helpt bij het vinden van restaurants, mails schrijft en tweets plaats op basis van spraakcommando’s. Het is nog niet bekend of de eGlide XL Pro 2 ook naar Nederland komt. De tablet is in ieder geval binnenkort te bestellen bij onder andere Amazon.

Lees verder na de advertentie.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu