Eiffeltoren als steeds veranderende wallpaper voor Android

Eiffeltoren wallpaper AndroidEen van de coolste nieuwe applicaties is deze wallpaper-applicatie van Beno ®t Lubek. Elke dertig minuten wordt er een foto gemaakt van de Eiffeltoren in Parijs, die automatisch als steeds wisselende wallpaper op je Android-toestel verschijnt. Een soort webcam op je startscherm dus, waarbij je elke dag de zon in Parijs ziet op- en ondergaan. Het zou mooi zijn als Beno ®t de keuze uit locaties wereldwijd nog groter maakt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wil je er zelf mee aan de slag? Dat kan ook: de broncode is te downloaden van de website van de ontwikkelaar. Het enige wat je hoeft te doen is het inschakelen van je webcam, die met vaste tussenpozen een foto maakt en uploadt naar een server. Volgens Beno ®t heeft de applicatie afbeeldingen nodig van 640 bij 455 pixels.

Meer info: La Tour Eiffel

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.