Eindelijk: Het weer in België voor Android
Wouter Nijsen

Bij veel regionale applicaties, zoals file-informatie of het weerbericht, worden Belgische Android-gebruikers vaak maar slecht bediend. Gelukkig zijn er ontwikkelaars die daar iets aan willen doen. De nieuwste Belgische applicatie luistert naar de veelzeggende naam Het weer in België. Die naam dekt de naam volledig: een applicatie die het weerbericht voor de komende drie dagen laat zien in het Nederlands en het Frans. Naast het weerbericht in tekstvorm is er een kaartje toegevoegd om het één en ander visueel te ondersteunen. De applicatie is eenvoudig van opzet en heeft geen instellingen. Daar staat tegenover dat het precies doet wat je mag verwachten van een dergelijke weerberichtapplicatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Om de kaarten te zien volstaat het om voorbij de tekst naar beneden te scrollen. Onderstaande demo laat je de mogelijkheden en bediening van Het weer in België zien. Gratis downloaden kan in de Android Market, of door het scannen van de QR-code.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.