De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Encyclopedia Britannica in de Android Market

Redactie
6 januari 2011, 20:04
1 min leestijd
brittanica
encyclopedie

De Encyclopedia Britannica, de moeder van alle encyclopedieën, is vanaf vandaag als applicatie in de Android Market verkrijgbaar. De meest complete versies van deze encyclopedie bevatten 120.000 artikelen met 44 miljoen woorden. De Android-versie bevat iets minder artikelen, namelijk circa 25.000. De artikelen gaan over allerlei verschillende onderwerpen, zoals geografie, geschiedenis, technologie, wetenschap en kunst. Daarnaast bevat de applicatie bijna 2.700 landkaarten en foto’s. Om de applicatie te gebruiken hebben Android-gebruikers geen internetverbinding nodig. De encyclopedie slaat alle artikelen op het geheugen van je telefoon op.

Encyclopedia Brittanica biedt enkele extra opties, zoals de rubriek ‘On This Day’ met interessante feitjes over vandaag in het verleden. Daarnaast kun je artikelen via e-mail delen met vrienden.

Lees verder na de advertentie.

Eén nadeel: de applicatie is Engelstalig. Al zal dit voor veel gebruikers geen probleem zijn. Een trail-versie van Encyclopedia Brittanica is kosteloos te downloaden in de Android Market en weegt ongeveer 1 MB. Om altijd gebruik te maken van de applicatie moet je 19,95 dollar (circa 15 euro) betalen.

Scan de QR-code onder dit artikel om de applicatie direct te downloaden.

Via: Talk Android

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu