enTourage eDGe nu in Nederland te koop

Entourage eDGe PressDisplayDe Android-gebaseerde e-reader enTourage eDGe is nu ook in Nederland te koop. Ndigo Business BV besloot de e-reader te gaan distribueren. Bijzonder is het feit dat het apparaat over twee schermen beschikt: een lcd-touchscreen aan de ene kant (voorzien van Google Android) en een tweede scherm met E-Ink-technologie, dat je met een stylus moet bedienen. Ndigo zegt al veel pre-orders te hebben gekregen en probeert het apparaat vooral aan het bedrijfsleven en scholen te verkopen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op de website entourageedge.nl is geen bestelmogelijkheid. Wel is daar te lezen dat de distributeur al contracten heeft gesloten met uitgeverijen van studieboeken: Wolters Kluwer (rechten en economie), Elsevier (media, ICT en psychologie), F.A. Davis (geneeskunde) en Encyclopaedia Brittanica.

De enTourage eDGe is onder andere te koop bij:

  • Centralpoint (€597/598 in blauw, rood, zwart, lichtblauw en wit – ook accessoires)
  • eReaderstore (€599 in blauw/midnight blue)
  • eBookreaderstore (€599/639 in blauw, rood, wit, zwart)
  • Stebis (€598/€639 in rood, wit, blauw, lichtblauw zwart)

De donkerblauwe kleur (midnight blue) is de goedkoopste uitvoering. De andere kleuren zijn bij de meeste winkeliers iets duurder.

Bij de lancering van de enTourage eDGe gaven we in een eerder artikel meer info over de mogelijkheden.

edge entourage

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.