Entourage eDGe vanaf maart leverbaar, helaas nog niet in Europa

Wouter Nijsen
2 maart 2010, 9:55
2 min leestijd
Entourage eDGe vanaf maart leverbaar, helaas nog niet in Europa
Entourage eDGe

De Entourage eDGe was één van de meest opzienbarende Android-producten tijdens de CES in Las Vegas. Zelf noemen ze het een Dualbook, een combinatie van een ebook-reader en een Android-tablet. De eDGe heeft twee schermen die ook nog eens wat software betreft met elkaar verbonden zijn. Dat betekent dat je bijvoorbeeld een afbeelding uit het e-book naar het tabletscherm kunt slepen om het daar in kleur te bekijken. Ook is het mogelijk om met de bijgeleverde stylus aantekeningen op het ebook-scherm te maken die je vervolgens via de standaard Android e-mailapplicatie kunt versturen.

Daarnaast bevat de eDGe alle standaard Android-functionaliteit zodat ook multimedia en surfen op het web tot de mogelijkheden behoren. Al met al een behoorlijk veelzijdig device dat in eerste instantie in februari al op de markt zou komen. De vraag heeft echter de verwachting van Entourage behoorlijk overtroffen waardoor de lancering is uitgesteld. Entourage heeft nu echter toegezegd dat de eerste exemplaren in maart geleverd gaan worden.

Lees verder na de advertentie.

Helaas is de eDGe eerst alleen te bestellen in de VS en Canada. Het dualbook is in die landen voor $499 te koop. Helaas is de lancering in Europa voorlopig niet aan de orde, onder andere wegens verschillende wet- en regelgeving die in de Europese landen van kracht is. Entourage zegt alles in het werk te stellen om de eDGe ook in Europa op de markt te brengen.

We currently only ship to U.S. and Canada.   There has been a lot of excitement and   a lot of requests to buy the enTourage eDGe   from all over the world.   We have a desire to serve everyone everywhere and are working diligently to establish all the necessary documentation to sell the enTourage eDGe internationally as soon as humanly possible.   If it were as straight forward as ‘just ship it’, we would already be doing it.   But there are government rules and regulations that we need to abide by.   Please be patient, we don’t think it will be long before we can satisfy your needs.   We will update the availability in our Twitter, Facebook and our blog feeds.   Thanks for your support and interest!

Moet Entourage haast maken of zitten we hier niet zo op de eDGe te wachten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu