Entourage sluit overeenkomst met NewsPaperDirect voor online kranten

Wouter Nijsen
11 maart 2010, 15:14
1 min leestijd
Entourage sluit overeenkomst met NewsPaperDirect voor online kranten
Entourage eDGe PressDisplay

De Entourage eDGe is een opvallende Android verschijning. Twee schermen, een Ebook-reader en Android tablet ineen. Helaas komt dit fraaie apparaat voorlopig niet naar Europa, maar voor de gebruikers in de VS en Canada is er goed nieuws te melden. Entourage heeft een overeenkomst gesloten met NewsPaperDirect voor het online aanbieden van kranten en tijdschriften die via PressDisplay beschikbaar zijn. Via een abonnement op deze dienst krijgen gebruikers online toegang tot ongeveer 1500 internationale kranten en tijdschriften uit 93 landen. Nederlandse kranten die via NewsPaperDirect worden aangeboden zijn NRC Handelsblad, de Volkskrant en het Nederlands Dagblad.

Om van de dienst gebruik te kunnen maken kun je kiezen uit een persoonlijk abonnement van $29,95 per maand of een zakelijk abonnement van $199,95 per maand.

Lees verder na de advertentie.

Liefhebber van internationale kranten en tijdschriften? PressDisplay heeft ook een mobiele site die je via je Android-telefoon kunt bekijken door met je browser naar http://www.pressdisplay.com te surfen.

Onderstaand filmpje is een demo van deze mobiele-site:

PRweb via PressDisplayBLog

Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's