Placeholder

android-marketDe populaire Android-website AndroLib.com beweert dat er iedere seconde 103 apps worden gedownload in de Android Market. Deze website houdt bij hoeveel applicaties er worden gedownload. Op dit moment staat de teller op 2,5 miljard downloads. Wie de statistieken bekijkt, die ziet dat vooral veel betaalde applicaties op de plank blijven liggen. Zo zijn er drie keer zoveel betaalde apps die minder dan 50 keer zijn gedownload dan applicaties die meer dan 50 keer zijn gedownload.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Er zijn 1.400 applicaties die al meer dan 250.000 keer zijn verkocht. Het gaat om 1.397 gratis applicaties en slechts drie betaalde apps. Van de applicaties in de subtop (50.000 tot 250.000 downloads) is 98 procent gratis te downloaden (4051 apps), terwijl slechts 54 applicaties een prijskaartje hebben.

Goed nieuws: iedere maand verschijnen er meer nieuwe games en applicaties in de Android Market. Tot nu toe zijn er deze maand al meer dan 24.600 applicaties aan de Android Market toegevoegd. Vorige maand bleef de teller steken op 24.040 apps, de maand ervoor op 20.956.

distributie

Bekijk meer statistieken op de website AndroLib.com. Een perfecte thuisbasis voor fans van cijfers en getallen!

Via: Mobile Syrup

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.