eRay, Android taskmanager met widget

Wouter Nijsen
28 juli 2009, 20:59
1 min leestijd
eRay, Android taskmanager met widget
eray2

Een taskmanager is iets wat standaard niet in Android aanwezig is. Toch kan het best wel eens handig zijn om een overzicht van alle lopende processen en applicaties te hebben. Vooral wanneer je Android-telefoon om schijnbaar onverklaarbare redenen ineens trager begint te worden zou je bijvoorbeeld door het één voor één afsluiten van lopende programma’s de boosdoener kunnen achterhalen. eRay is een nieuwe taskmanager voor je Android-telefoon die, naast het overzicht van lopende programma’s en processen, nog wat extra’s te bieden heeft. Deze taskmanager heeft namelijk, naast de mooie grafische interface, een widget voor op je todayscreen. Deze widget toont informatie over het geheugengebruik, het aantal lopende processen en programma’s en de staat van de acculading.

Lees verder na de advertentie.

Hierbij moet wel aangemerkt worden dat eRay in  twee smaken verkrijgbaar is; een betaalde volledige- en een gratis lite-versie. De volledige versie heeft een aantal extra opties ten opzichte van de gratis lite versie, namelijk: een grafiek met daarin weergegeven het processor gebruik, weergave van het cpu-gebruik in de statusbar, en een toggle voor WiFi, bluetooth en gps. Zowel de widget als eRay zelf kenmerken zich door een mooie grafische weergave van de verschillende gegevens. Binne eRay kun je via de menu-knop op je Android telefoon een submenu oproepen waarin de diverse functies ondergebracht zijn. Helaas laat de de bediening van dit menu met behulp van de trackball nogal wat te wensen over, wellicht een verbeterpunt voor de volgende update.

eray

Downloaden van de volledige versie (£1.99) en de Lite versie (gratis) kan in de Android Market, of door het scannen van de QR-code.

Volledige versie:

Lite versie:

Via: Domobile

Categorie: Android OS
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's