Ericsson Labs twittert over lancering Xperia X3 in november

xperia x3 ericcson labs tweet
Bedrijven twitteren graag over de nieuwsberichten die er over hun producten zijn gepubliceerd. Meestal gaat het dan om producten die al zijn aangekondigd, maar een berichtje van Ericsson Labs heeft toch wel wat wenkbrauwen doen fronsen. Ericsson Labs twittert vrolijk over geruchten rond de lancering van de Xperia X3 in november.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Ericsson Labs staat als bedrijfsonderdeel los van toestelmaker Sony Ericsson. Het is dan ook maar de vraag of medewerker Tor Bjorn Minde echt op de hoogte is van de geplande lanceerdatum, of dat hij gewoon de aandacht vestigt op een interessant berichtje. Het gaat om een artikel dat op de website Softpedia is verschenen. Zij baseren zich op informatie van SEMCblog, waarin een lancering in november wordt voorspeld.

Eerder vandaag kon je al meer over de specificaties van de Xperia X3 lezen. Nieuw in het verhaal op Softpedia is dat het toestel in twee kleuren beschikbaar komt: Sensuous Black en Luster White.

Meer info: Twitter, Ericsson Labs, via Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.