De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Essential Phone binnen enkele weken naar eerste klanten

Erwin Vogelaar
22 juli 2017, 10:06
2 min leestijd
Essential Phone binnen enkele weken naar eerste klanten

De eerste smartphone van Andy Rubin heeft wat vertraging opgelopen. De lancering van de Essential Phone moet echter binnen enkele weken plaatsvinden.

Lees verder na de advertentie.

Essential Phone lancering binnen enkele weken

De Essential Phone heeft wat vertraging opgelopen, maar de eerste klanten ontvangen de opvallende smartphone nu echt binnen enkele weken. Dit stelt Andy Rubin in een e-mail aan de eerste kopers. Rubin stond aan de wieg van Android en heeft Essential opgericht om ook hardware te maken. Daarom zijn wereldwijd de ogen op deze nieuwe smartphone gericht.

essential phone lancering

Afgelopen mei zei Rubin nog dat de smartphone binnen dertig dagen zou lanceren. Dit gebeurde niet. Sindsdien heeft het bedrijf weinig meer van zich laten horen. Tot deze e-mail. In het bericht stelt Rubin tegenover de eerste klanten: “Ik wil je persoonlijk bedanken voor het plaatsen van je naam voor onze eerste telefoon.” In de e-mail beschrijft Rubin verder dat het team hard heeft gewerkt. Het toestel gaat nu door certificatie en tests bij Amerikaanse en internationale providers.

“Je wordt misschien ongeduldig om je nieuwe Essential Phone vast te pakken (en ik ben ook ongeduldig om het bij je te krijgen). Maar wees gerust dat je binnen enkele weken een apparaat in je handen hebt.” Rubin eindigt de e-mail met de hoop dat mensen via Twitter laten zien dat ze het harde werk van Essential waarderen.

Via de hashtag #thisisessential krijgt het team inderdaad bemoedigende reacties. Zo wordt Essential zelfs geprezen dat er meer tijd genomen wordt om een goed product af te leveren.

De Essential Phone is een Android-toestel dat de volledige voorkant opvult met scherm. Nog meer dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8, omdat zelfs de selfiecamera in het scherm is verwerkt. Aan de achterkant is een magnetische connector geplaatst voor accessoires zoals een grotere accu of een 360-graden-camera. Er is best een kans dat het toestel later ook in Nederland wordt uitgebracht.

Bron: The Verge
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu