De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Pixel 3-evenement op 9 oktober ook in Parijs: brede release in Europa verwacht

Thomas Haenen
12 september 2018, 9:36
2 min leestijd
Pixel 3-evenement op 9 oktober ook in Parijs: brede release in Europa verwacht

De Google Pixel 3 wordt op 9 oktober niet alleen in New York gepresenteerd, maar is dezelfde dag ook voor Europese pers in Parijs te zien. Dat suggereert mogelijk een Nederlandse release voor het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Europees Google Pixel 3-evenement wijst op bredere release

Verschillende Europese techjournalisten zijn door Google uitgenodigd voor een evenement in Parijs op 9 oktober, zo meldt 9to5Google. Het techbedrijf organiseert diezelfde dag ook een presentatie in New York voor de onthulling van de Google Pixel 3. Op beide locaties begint het evenement om 18:00 Nederlandse tijd.

Europees Google Pixel 3-evenement

Officieel wordt de Google Pixel 2 alleen in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland verkocht. In andere Europese landen is het toestel alleen verkrijgbaar via grijze import. Het feit dat Google dit nieuwe evenement in Frankrijk organiseert, suggereert dat de Pixel 3 een bredere Europese release krijgt.

Volgens een bron van 9to5Google verschijnt de Google Pixel 3 in de meeste landen waar lokale Google Assistent-ondersteuning beschikbaar is. Dat zou goed nieuws zijn voor ons: de Nederlandstalige versie van de Google Assistent is sinds kort beschikbaar. Het zoekbedrijf heeft eerder al toegezegd nog voor het einde van het jaar de stemgestuurde Google Home-speakers in Nederland uit te brengen. Daar komen mogelijk dus nog enkele smartphones bij.

Dit gaat Google aankondigen op 9 oktober

Op het evenement van 9 oktober staan de Google Pixel 3 en Pixel 3 XL waarschijnlijk centraal. Googles telefoons beschikken over de nieuwste hardware en software. Zo zijn ze direct voorzien van Android Pie en staan ze vooraan in de rij bij de maandelijkse beveiligingsupdates. De Pixel 3 XL krijgt een voorkantvullend scherm met notch, al speculeren sommigen dat Google ons voor de gek houdt.

Daarnaast worden er verschillende andere producten verwachten. Zo spreken bronnen over nieuwe laptops, een verbeterde Chromecast en meerdere accessoires voor de Pixel-smartphones. Check voor meer onze complete Made by Google 2018-verwachtingen.

Lees meer over Google

Bron: 9to5Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Google Pixel 3
Google Pixel 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu