Europese gebruikers van HTC Legend en Desire krijgen fix van HTC

htc desireDe laatste tijd werd er steeds vaker melding gemaakt op forums dat gebruikers problemen hebben met apps uit de Market. Vooral gebruikers van de HTC Legend en Desire merkten dat ze sommige apps niet konden vinden of installeren (Twidroid is daar één van). Inmiddels heeft HTC het probleem onderkend en zal er een OTA (Over The Air) update beschikbaar komen die het probleem fixt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het probleem lijkt te schuilen dat sommige van de apps de camera van de telefoon niet herkennen en dus als ‘niet beschikbaar’ markeren. Hierdoor komen apps die van de camera gebriuk maken niet in aanmerking op de Market. HTC zal deze fout spoedig herstellen, maar wanneer precies is niet vermeld.

Na de update kun je de fix herkennen aan een nieuw softwarenummer (vanuit Home ga je naar Menu > Settings> About Phone> Software information> Software number). Het nieuwe nummer zou 1.31.405.4 moeten zijn. HTC raadt aan de update uit te voeren als je de beschikking hebt over een WiFi verbinding, anders kunnen je datalimiet of kosten daarvoor in gedrang komen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.