Europese Motorola RAZR krijgt update: nu met Evernote en betere camerafuncties

Motorola-RazrVeel Nederlanders zullen niet beschikken over een Motorola RAZR, maar mocht je eentje hebben gekocht dan komt er nu een update aan. De update geldt voor alle Europese versies van de Motorola RAZR. De fabrikant belooft algemene verbeteringen voor de camera-app, verbeterde stabiliteit en nieuwe functies voor de Motorola Smart Actions-functie. Ook wordt vanaf nu de Evernote-app standaard meegeleverd. Mocht je willen controleren of je de nieuwste versie van de firmware al geïnstalleerd hebt: het buildnummer is 651.73.30. De changelog vermeldt verder nog een aantal zaken, zoals verbeteringen in de locatiefuncties en betere Wi-Fi-connectiviteit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Motorola heeft geen vertegenwoordiging in Nederland en je zult toestellen zoals de Motorola RAZR (en latere modellen) dan ook niet zomaar bij de operators aantreffen. Gespecialiseerde telefoonwinkels zoals Belsimpel verkopen wel Android-toestellen van Motorola.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.