Europese prijs voor Galaxy Tab 8.9 bekend

Vorige week dook de Galaxy Tab 8.9 op in de elektronicasectie van de Duitse webwinkel Amazon. Het is inmiddels mogelijk om de tablet daar voor 606,50 euro in pre-order te bestellen. Opmerkelijk daarbij is dat het gaat om een nog niet verschenen 3G-versie van de tablet. Zelfs Amerikaanse prijzen hiervan zijn nog niet bekend; een korte berekening tegen de huidige koers laat zien dat de 16GB 3G-versie in de VS ongeveer 850 dollar zou moeten kosten. Dit is, in vergelijking met de Wi-Fi-uitvoering van $469 wel erg veel. Het lijkt daarom logischer dat de tablet in Europa gewoon duurder is dan in VS. Dit zal waarschijnlijk ook voor de andere uitvoeringen gelden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Over de Europese prijzen van de 8,9-inch Galaxy Tab met 32GB opslagruimte is nog niets gemeld. Over de specifieke releasedate van de tablet is ook nog niet meer duidelijk geworden. Bij de aankondiging van de Tab 8.9 en 10.1 werd gemeld dat dit ergens in de zomer zal zijn. Verder is nog niet duidelijk wat voor processor er in de 8,9-inch Tab is ingebouwd en we weten ook nog niet of er ruimte is voor een SD-kaartslot. Gisteren lekten via de Duitse Samsung-site ook al details uit over de officiële accessoires die Samsung voor de kleinere Tabs gaat uitbrengen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.