Problemen met Exchange-accounts in Android 4.4

Android 4.4 Exchange-accountsVolgens AndroidPolice kampen verschillende Android 4.4-gebruikers met problemen bij het ophalen van e-mails via nieuwe Exchange-accounts. E-mails worden daardoor niet bezorgd en de accuduur loopt sneller terug dan normaal. Bestaande accounts lijken geen last te hebben van de bug, maar een oplossing lijkt hoe dan ook aanstaande.

Veel gebruikers meldden al bij het configureren van een Exchange-account problemen te ondervinden, maar dit zou mogelijk opgelost kunnen worden door in plaats van het e-mailadres de domein-gebruikersnaam-syntax te gebruiken. Ook na een succesvolle configuratie kunnen problemen optreden: het opnieuw instellen van certificaten en het in- en uitschakelen van de e-mailsynchronisatie biedt dan mogelijk uitkomst.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Op de Android-website worden de problemen met Exchange-accounts in Android 4.4 onderkend en aangemerkt als op te lossen in een toekomstige versie. Overigens is Android niet het enige besturingssysteem dat kampt met problemen rondom Exchange; eerder had ook iOS 6.1 te maken met bug met betrekking tot Exchange-accounts.

Lees meer over Android 4.4

Android 4.4 maakt efficiënter gebruik van de accu en het beschikbare werkgeheugen dan eerdere versies van het besturingssysteem. Daarnaast heeft deze Android-versie een likje verf gekregen en zijn Google Now, Hangouts en office-pakket QuickOffice dieper geïntegreerd. Lees er meer over op de Android 4.4 overzichtspagina.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.