Problemen met Exchange-accounts in Android 4.4

Gijs Ettes
25 november 2013, 11:00
1 min leestijd
Problemen met Exchange-accounts in Android 4.4
Android 4.4 Exchange-accounts

Volgens AndroidPolice kampen verschillende Android 4.4-gebruikers met problemen bij het ophalen van e-mails via nieuwe Exchange-accounts. E-mails worden daardoor niet bezorgd en de accuduur loopt sneller terug dan normaal. Bestaande accounts lijken geen last te hebben van de bug, maar een oplossing lijkt hoe dan ook aanstaande.

Veel gebruikers meldden al bij het configureren van een Exchange-account problemen te ondervinden, maar dit zou mogelijk opgelost kunnen worden door in plaats van het e-mailadres de domein-gebruikersnaam-syntax te gebruiken. Ook na een succesvolle configuratie kunnen problemen optreden: het opnieuw instellen van certificaten en het in- en uitschakelen van de e-mailsynchronisatie biedt dan mogelijk uitkomst.

Lees verder na de advertentie.

Op de Android-website worden de problemen met Exchange-accounts in Android 4.4 onderkend en aangemerkt als op te lossen in een toekomstige versie. Overigens is Android niet het enige besturingssysteem dat kampt met problemen rondom Exchange; eerder had ook iOS 6.1 te maken met bug met betrekking tot Exchange-accounts.

Lees meer over Android 4.4

Android 4.4 maakt efficiënter gebruik van de accu en het beschikbare werkgeheugen dan eerdere versies van het besturingssysteem. Daarnaast heeft deze Android-versie een likje verf gekregen en zijn Google Now, Hangouts en office-pakket QuickOffice dieper geïntegreerd. Lees er meer over op de Android 4.4 overzichtspagina.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu