Expansys start met levering van Motorola Milestone

motorola milestoneHij komt, hij komt… niet de goede Sint, maar de Motorola Milestone. Mensen die de Milestone bij Expansys hebben besteld kunnen de komende dagen (waarschijnlijk pas maandag) een koerier aan de deur verwachten. Hieronder zie je de status van een klant die afgelopen vrijdag een order had geplaatst. Deze klant kreeg vandaag een melding dat de bestelling is verzonden. Expansys had eerder al de website aangepast om duidelijk te maken dat er een vertraging van 4 dagen in de levering zou zijn. De geplande datum werd toen 14/15 december, dus na de magische datum van 11 december 2009.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op 11 december zou er een update voor de Motorola Droid moeten uitkomen en treden ook de nieuwe voorwaarden voor de Android Market in werking, zo konden we eerder op naamgenoot Planet Android lezen. Toch heeft de latere levering van de Motorola Milestone misschien niet eens zoveel met de nieuwe Market-voorwaarden te maken. Wat wel kan is dat de Milestone meteen met Android 2.1 wordt geleverd. Een ander gerucht is dat er een desktop-applicatie voor Android beschikbaar komt. Eerst zien, dan geloven… maar de Milestones zijn in ieder geval onderweg naar de kopers.Uit de forums van Expansys is het volgende al bevestigd: het toestel is simlockvrij en met elke simkaart te gebruiken, je krijgt toekomstige Android-updates en je kunt apps via de Android Market kopen. En je kunt het toestel ook rooten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.