De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Experimentele versie CyanogenMod 9 voor Samsung Galaxy S III beschikbaar

Redactie
17 juni 2012, 12:12
1 min leestijd
Experimentele versie CyanogenMod 9 voor Samsung Galaxy S III beschikbaar

Samsung Galaxy S III-bezitters mogen in hun handjes knijpen, want vandaag is een experimentele versie (ook wel een build genoemd) van CyanogenMod 9 voor hun toestel uitgebracht. CyanogenMod is gebaseerd op het Android Open Source Project, waardoor de telefoon het Vanilla Android-uiterlijk van de Galaxy Nexus krijgt. Hier lever je wel Samsungs TouchWiz voor in, inclusief Smart Stay en de uitgebreide camera-opties. Maar niet getreurd: je krijgt wel CyanogenMods nieuwe mascotte Cid bij de experimentele build!

Ben je ook gek van Vanilla Android? Dan is CyanogenMod 9, op dit moment de beste Ice Cream Sandwich-rom, een hele goede optie. Hoewel het nog een experimentele build is en de Wi-Fi pas na een aantal handelingen werkt, is de rom over het algemeen erg stabiel en snel. Ik draai CyanogenMod 9 op mijn Galaxy S III en ben erg tevreden. Onderstaande screenshots geven je een indruk van CyanogenMod 9.

Lees verder na de advertentie.

Je hebt een werkende recovery nodig om de rom te installeren. Hoe je dit precies op je telefoon krijgt (het is niet moeilijk), lees je hier. Let er wel op: het rooten van je smartphone is nooit zonder gevaar. AndroidPlanet kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan je toestel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu