KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone trakteren op data

Redactie
7 december 2015, 12:48
3 min leestijd
KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone trakteren op data

December is een cadeaumaand. Niet alleen vind je presentjes  onder de kerstboom, ook providers delen uit. KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone geven klanten in december een extra databundel cadeau.

Lees verder na de advertentie.

Extra databundel cadeau

Als klant van KPN, Tele2,  T-Mobile  en Vodafone heb je in december geluk. De providers zijn deze maand gul met hun databundels en delen uit. De  acties van de providers  staan in het teken van het landelijke 4G-netwerk dat de providers aanbieden.

Klanten die normaal geen internetbundel afnemen, hoeven overigens niet bang te zijn dat ze extra kosten maken. Zodra de 1  of 2GB is verbruikt of als de verbruiksperiode van één maand  voorbij is, wordt de mobiele dataverbinding weer uitgeschakeld. Data meenemen naar de maand januari is dan ook niet mogelijk, bij mensen mét een databundel vervalt het extra tegoed.

T-Mobile databundel cadeau

databundel cadeau

Zo berichtten we vorige maand al op onze zustersite iPhoned.nl  dat abonnees  van T-Mobile in november én december een 4GB databundel cadeau krijgen van de provider. Klanten kunnen hier dus nog een hele maand van profiteren.

Sinds 30 oktober adverteert T-Mobile met een landelijk dekkend 4G-netwerk, dat abonnees met de actie gratis uit kunnen proberen. 95 procent van de Nederlanders heeft momenteel toegang tot het 4G-netwerk van T-Mobile, wat nog tot 99 procent moet oplopen voor het einde van 2015.

KPN databundel cadeau

databundel cadeau

Ook KPN geeft klanten in december een extra 2GB data  cadeau zo ontdekte GSM Helpdesk. KPN wil zo alle  klanten, ook degenen zonder databundel, de gelegenheid geven het 4G-netwerk uit te  proberen, mochten ze hier nog geen toegang tot  hebben.

Abonnees  die al beschikten over een databundel ontvingen  de extra 2GB 1 december, heb je geen databundel dan kreeg  je uiterlijk afgelopen zaterdag (5 december)  2GB aan data bijgeschreven.  Heb je een onbeperkte databundel van KPN maar ligt de  snelheid hiervan lager dan 4G, dan kun je gedurende december dit 4G-netwerk uitproberen tot de 2GB is verbruikt.

Tele2 databundel cadeau

databundel cadeau

Tele2 geeft al zijn 3G-abonnees 1GB aan data cadeau in december. De data van Tele2-abonnees  met een 4G-bundel wordt verdubbeld. De extra internetbundel start bij aanvang van de nieuwe factuurperiode die valt op 1, 9, 16 of 23 december.

De extra bundel is één maand geldig en klanten ontvangen een sms-bericht waarin uitleg wordt gegeven over de extra databundel.  Tele2 komt met de actie om aandacht te creëren voor zijn  datarevolutie: meer en snellere data voor minder geld aan te bieden.

Vodafone databundel cadeau

databundel cadeau

Tot slot krijgen Vodafone-abonnees met de kerstdagen onbeperkt gratis data. Net zoals in 2014 wordt ook het dataverbruik op Eerste en Tweede Kerstdag dit jaar niet in rekening gebracht door de provider. Vodafone wil hiermee aandacht genereren voor zijn 4G-netwerk en gunt alle netwerkgebruikers, ook van dochterondernemingen Hollandsnieuwe en Sizz, de gelegenheid  hier onbeperkt gebruik van te maken tijdens kerst.

De Vodafone-actie gaat op 25 december 0.00 uur live en eindigt 26 december om 23.59 uur, en is alleen geldig als je in Nederland bent. Breng je kerst dit jaar door in het buitenland dan dien je gewoon de gemaakte kosten te betalen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu