De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Extra korting voor zakelijke Android-klanten bij KPN

Redactie
6 oktober 2010, 7:30
2 min leestijd
Extra korting voor zakelijke Android-klanten bij KPN
samsung galaxy tab

Zakelijke gebruikers kunnen momenteel gebruikmaken van een actie bij KPN. De provider geeft op het zakelijke abonnement Bedrijfsflexibel twee jaar lang 50% korting. Die korting geldt zowel voor het abonnement als voor de bijbehorende databundel. Bij de iPhone is al een enorme stormloop ontstaan omdat veel mensen een iPhone met KPN-abonnement wel zagen zitten. Maar de actie blijkt ook te gelden voor diverse Android-toestellen, waarvan we hieronder een aantal op een rijtje zetten. Het mooie is namelijk dat je nieuwe toestellen zoals de HTC Desire HD, HTC Desire Z en Samsung Galaxy Tab redelijk goedkoop kunt krijgen.

Bij de Android-toestellen zal de gekte wellicht wat minder zijn omdat we al veel langer gewend zijn om Android-toestellen met KPN-abonnement te kopen. Maar mocht je zakelijk op zoek zijn naar een nieuw toestel, dan zit er wellicht iets van je gading bij. Let op: je hebt een bedrijf en eigen KvK-nummer nodig om deze abonnementen te kunnen afsluiten.

Lees verder na de advertentie.

kpn korting

Het gaat om een KPN Bedrijfsflexibel-abonnement waarvoor je €7,50 per maand exclusief BTW betaalt (dus 50% korting op de hele abonnementsperiode). Er zitten zijn geen belminuten inbegrepen maar je betaalt afhankelijk van het aantal minuten dat je daadwerkelijk hebt gebeld. Op de databundel geldt ook 50% korting. Kies je voor Pocket Internet Pro (€9,98 per maand), dan kun je internetten op een snelheid van 7,2 Mbps. Er zijn ook goedkopere databundels te krijgen, maar daarbij geldt een erg kleine datalimiet of ligt de snelheid veel lager. Ook geeft KPN korting op de KPN BedrijfsBundel, maar die is een stuk lager: geen 50% maar 30% korting.

Android-toestellen bij KPN

Bij KPN zelf kun je bijvoorbeeld kiezen voor de volgende Android-toestellen (achter elk toestel staat hoeveel je voor het toestel moet bijbetalen):

Tijdelijk weg.

Uit dit lijstje blijkt dat je bij toestellen zoals de Desire en Galaxy S wel wat gunstiger uit bent dan bij toestellen zoals de Legend en de X10.

Android-toestellen bij webwinkel

motorola flipout

Bij webwinkels is de actie ook te vinden, bijvoorbeeld bij Belsimpel. We hebben wat toestellen uitgekozen die je niet in de KPN-shop vindt:

Tijdelijk weg.

Als je nu nog niets hebt kunnen vinden, weten wij het ook niet meer…

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu