De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Fabstagram: ontwerp een smartphone-case met je Instagram-foto’s

Redactie
17 november 2012, 13:55
1 min leestijd
Fabstagram: ontwerp een smartphone-case met je Instagram-foto’s
Fabstagram

Met Instagram maak je zelfs van de meest saaie foto’s hippe en leuke kiekjes. Al die kiekjes samen vormen een flinke fotocollectie en met Fabstagram kun je die voor altijd bij je dragen. Fabstagram is een nieuwe Nederlandse start-up en laat gebruikers een eigen smartphone-case ontwikkelen op basis van zijn of haar Instagram-foto’s. De dienst is op dit moment alleen beschikbaar voor de HTC One X en One X+ en de Samsung Galaxy S II en Galaxy S III.

Om de gebruiker het zo gemakkelijk mogelijk te maken, beschikt Fabstagram over een simpel drag-and-drop systeem waarmee je foto’s in het case-design kan slepen. Als je aan Fabstagram toestemming hebt verleend om je Instagram-foto’s te gebruiken, zie je rechts in het scherm een balk met je Instagram-foto’s waar je doorheen kunt scrollen. Aan de linkerkant kies je een smartphone-model en welk design en welke kleur de case moet hebben. Je kunt kiezen uit vier verschillende ontwerpen – van één grote foto tot een drukke fotocollage – en de kleuren zwart, wit of transparant. In de rechter afbeelding zie je een voorbeeld van het fotocollage-design met twee grotere Instagram-foto’s.

Lees verder na de advertentie.

Als je tevreden bent met het resultaat, kun je de case bestellen. De kosten van een zelfgemaakte case zijn 29,95 euro inclusief verzendkosten. Het is ook mogelijk om een cadeaukaart aan te schaffen. Deze kaart is voor een eigen Instagram-case in te wisselen. Via het Twitter-account van Android Planet gaan we volgende week ook een cadeaukaart verloten en een Android Planet-lezer met een eigen Instagram-case verblijden!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu