De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Facebook test ‘Phone’-app voor Android met blokkeerfunctie

Wouter Nijsen
21 maart 2015, 11:49
1 min leestijd
Facebook test ‘Phone’-app voor Android met blokkeerfunctie

Facebook test momenteel een eigen  bel-app voor Android.  Deze heeft een functie waarmee bepaalde inkomende telefoongesprekken automatisch worden geblokkeerd.

Lees verder na de advertentie.

Facebook bel-app

Android Police heeft een nieuwe bel-app van Facebook  ontdekt, die als vermelding in de nieuwste versie van de standaard Facebook-app verscheen. De applicatie  heeft als naam `Phone` en moet de vervanger worden van de standaard telefoon-app op Android-toestellen. Facebook heeft inmiddels aan VentureBeat bevestigd dat de applicatie op dit moment wordt getest.

Facebook bel-app

Hoewel er nog niet veel bekend is over Facebook Phone, is er al wel het een en ander op te maken  over de functionaliteiten van de applicatie. Zo zouden bepaalde inkomende gesprekken automatisch worden geblokkeerd. Dit wordt mogelijk gedaan op basis van de telefoonnummers die je als gebruiker eerder hebt tegengehouden. Daarnaast kan het zijn dat  je zelf een lijstje met nummers moet  opstellen.

Ook toont de Facebook bel-app informatie van elke gebruiker, zodat je precies weet door wie je wordt gebeld. De gegevens worden waarschijnlijk gekoppeld aan het Facebook-profiel van de betreffende persoon. Op het sociale netwerk kun je immers een telefoonnummer bij je persoonlijke gegevens invullen.

Meer weten we helaas nog niet over Facebook Phone. Daarnaast is het nog onbekend of en wanneer de applicatie voor iedereen wordt uitgebracht.

Het laatste nieuws over Facebook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu