De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Facebook gaat berichtverzoeken tonen, ‘Overige’-inbox verdwijnt

Gijs Ettes
28 oktober 2015, 9:07
1 min leestijd
Facebook gaat berichtverzoeken tonen, ‘Overige’-inbox verdwijnt

Facebook gaat een seintje geven als iemand waarmee je niet bevriend bent probeert je een bericht te sturen. De ‘Overige’-inbox waar deze berichten voorheen in terechtkwamen, verdwijnt.

Lees verder na de advertentie.

Facebook berichtverzoeken vervangen ‘overige’-inbox

Dat laat een medewerker van het sociale netwerk in een Facebook-post weten. Voortaan krijg je een berichtverzoek als niet-contactpersonen je proberen te bereiken. Dit verzoek verschijnt in dezelfde inbox als de chats van vrienden en groepen en kan al dat niet worden goedgekeurd. Het idee achter de berichtverzoeken is dat gebruikers gemakkelijker met elkaar in contact kunnen komen, ook als ze niet bevriend zijn op Facebook. Het sociale netwerk zal daarbij zijn best doen om te voorkomen dat gebruikers spamberichten ontvangen.

facebook berichtverzoeken

Berichten van niet-contactpersonen verdwenen voorheen in de ‘Overige’-inbox die alleen zichtbaar is als je gebruikmaakt van de webversie van Facebook. Bovendien is de inbox, die al een aantal jaar bestaat, lastig vindbaar waardoor veel berichten niet werden gelezen. Dat moet nu verleden tijd zijn.

Lees het laatste nieuws over Facebook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu