De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Facebook-app gaat updates favoriete vrienden eerst tonen

Redactie
9 december 2015, 11:44
1 min leestijd
Facebook-app gaat updates favoriete vrienden eerst tonen

Vanaf deze week introduceert Facebook een nieuwe functie, waarmee je kunt kiezen wie jouw favoriete vrienden zijn. Hun statusupdates verschijnen daarmee bovenaan jouw nieuwsfeed.

Lees verder na de advertentie.

De Facebook favorieten feature is al bevestigd door Facebook aan  SocialTimes.  Daarbij zei het bedrijf dat ‘de meeste gebruikers’ een melding zullen krijgen om de nieuwe functie in gebruik te nemen. Het is niet vereist om de app te updaten.  Waarom favoriete vrienden niet naar alle gebruikers wordt uitgerold is  onduidelijk. Ook is onbekend op basis waarvan wordt bepaald of je wel of geen gebruik kunt maken van de nieuwe functie. Mogelijk wil Facebook deze eerst nog verder testen, alvorens iedereen erover kan beschikken.

Kies jouw Facebook favorieten

facebook favorieten

Er hebben zich  in ieder geval al tal van Nederlandse Facebook-gebruikers gemeld die een melding hebben gekregen van de nieuwe functie. Zij  werden  gevraagd om voor hen belangrijke vrienden te kiezen, waardoor deze bovenaan in de  nieuwsfeed verschijnen.

Berichten worden ook gemarkeerd met een sterretje, zodat zichtbaar is dat ze afkomstig zijn van jouw ‘Facebook favorieten’. Updates van andere vrienden die niet als zodanig zijn gemarkeerd verschijnen vervolgens hieronder. Via onderstaande link kun je de laatste versie van de Facebook-app downloaden. Die werd recentelijk bijgewerkt met bugfixes en prestatieverbeteringen.

Download Facebook in Google Play (gratis)

Bron: Social Times
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu