De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Facebook laat je mogelijk straks games spelen in Messenger

Wouter Nijsen
18 mei 2015, 20:04
1 min leestijd
Facebook laat je mogelijk straks games spelen in Messenger

Facebook Messenger wordt waarschijnlijk  nog uitgebreider. Het wordt op korte termijn wellicht  mogelijk om games te spelen in de populaire chat-app van Facebook.

Lees verder na de advertentie.

Facebook Messenger games

Facebook is met verschillende ontwikkelaars in gesprek om games naar Facebook Messenger te brengen. Dat schrijft althans The Information op basis van een aantal anonieme bronnen.

Hoewel het nog onduidelijk is wanneer spelletjes officieel worden geïntroduceerd, bevestigt Ilya Sukhar, een medewerker van Facebook die betrokken is bij Messenger, dat er daadwerkelijk gesprekken zijn geweest. Wel benadrukt hij dat er nog geen datum bekend is wanneer de spelletjes beschikbaar komen.

facebook messenger

Het is nog onduidelijk hoe games eventueel in  Messenger worden geïntegreerd. Zo is het nog onbekend of spelletjes direct in Messenger draaien, of dat de chat-app slechts een manier wordt om spelers met elkaar te verbinden.

Meer over Facebook Messenger

Eind maart werd bekend dat Facebook Messenger werd uitgebreid als een nieuw platform en andere apps gaat integreren. Hierdoor wordt het mogelijk om applicaties van derden  binnen Messenger te gebruiken, zodat je ze niet los hoeft te openen.

Voorbeelden van zulke applicaties zijn Giphy, die  je snel gifjes naar anderen laat sturen, en de bekende meme-app Memes. Het implementeren van games binnen Messenger moet het voor gebruikers nog interessanter maken om de apps daadwerkelijk  te gaan gebruiken.

Het laatste nieuws over Facebook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu