Fairphone nu exclusief bij KPN verkrijgbaar

Redactie
6 februari 2014, 13:53
1 min leestijd
Fairphone nu exclusief bij KPN verkrijgbaar
Fairphone kpn

De Fairphone is exclusief bij KPN verkrijgbaar in combinatie met een abonnement. Van de duurzame en eerlijke smartphone zijn slechts 25.000 exemplaren geproduceerd en deze zijn allemaal uitverkocht middels een succesvolle crowdfundingcampagne. De laatste 1000 stuks zijn echter in de handen van KPN, die een fijne aanbieding aanbieding hebben voor degenen die, ook bij smartphones, graag over duurzaamheid en eerlijkheid – denk bijvoorbeeld aan de mijnwerkers die tin en tantalum voor de hardware winnen – willen nadenken.

De Fairphone KPN-deal is onbeperkt bellen en sms’en, 500MB internet, gratis toestel en met 10 euro familievoordeel: 27,50 euro per maand. De Fairphone is daarbij per direct verkrijgbaar, ook met andere abonnementen.

Lees verder na de advertentie.

Fairphone KPN-deal

fairphone kpn

De Fairphone is voorzien van een 1.2GHz quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte, een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels, 8 megapixel-camera en 1,3 megapixel-camera aan de voor- en achterzijde een een batterij van 2000 mAh. De smartphone draait standaard op Android 4.2 (Jelly Bean) en weegt ongeveer 165 gram. Daarnaast ondersteunt de Fairphone ook dualsim waardoor gebruikers twee simkaarten in het toestel kunnen stoppen.

Fairphone video

Lees meer over de Fairphone

Lees ook ons interview met makers van de Fairphone.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Fairphone First Edition
Fairphone First Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu