Falcon Pro-ontwikkelaar gaat officiële Twitter-app verbeteren

Redactie
8 augustus 2015, 13:22
1 min leestijd
Falcon Pro-ontwikkelaar gaat officiële Twitter-app verbeteren

De ontwikkelaar van de populaire Twitter-app Falcon Pro,  Joaquim Vergès, gaat aan de slag bij Twitter om de officiële Android-app van het sociale netwerk op verschillende punten te verbeteren.

Lees verder na de advertentie.

Dat meldt  Vergès op Twitter. De ontwikkelaar gaat zich bezighouden met de officiële Android-app van Twitter, door zich aan te sluiten bij het team van Android-ontwikkelaars die op dit moment aan Android-app werken.  Vergès wil de officiële Twitter-app weer modern en helemaal van deze tijd maken.

Falcon Pro helpt Twitter

“Ik ben moe van alle restricties die gelden voor Twitter-apps van derden, en ik wil een geweldige officiële Twitter-app maken met alle functies en een moderne interface”, aldus Vergès  op Twitter. Falcon Pro wordt juist geprezen vanwege zijn moderne design, waarbij veel gebruikers enorm te spreken zijn over de mogelijkheid om eigenhandig columns toe te voegen of juist te verwijderen.

falcon pro 3 update

Vergès meldt dat hij aan Falcon Pro zal blijven werken en dat de app gewoon blijft bestaan. Falcon Pro wordt voornamelijk gebruikt om “te experimenteren zonder de tussenkomst van een groot bedrijf”. Mogelijk gaat  Vergès nieuwe features eerst proberen in Falcon Pro, waarna ze op een later moment in de officiële app verschijnen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu