Zo breng je het sterretje terug naar Twitter

Redactie
4 november 2015, 9:43
1 min leestijd
Zo breng je het sterretje terug naar Twitter

Gisteren werden Twitterliefhebbers (en -haters) opeens verrast met een hartje  in plaats van het  favorieten-sterretje  onderaan berichten. Door Chrome  te gebruiken  is het echter relatief eenvoudig het sterretje weer terug te brengen.

Lees verder na de advertentie.

De vind-ik-leuk-button van Twitter bestaat uit een hartje, dat  de voormalige favorieten-functie van het sociale medium vervangt. De meningen zijn vanaf het begin af aan  verdeeld en zo’n beetje iedereen vond het tijd om de poll feature eens uit te proberen. Voor de mensen die het Twitter-sterretje daadwerkelijk missen; met de Chrome-extensie Fav Forever is het heel eenvoudig het sterretje weer terug te brengen.

Favorieten-sterretje terughalen

Fav Forever vervangt het icoon van de vind-ik-leuk-knop door het welbekende sterretje. Om deze extensie te kunnen gebruiken heb je echter wel een Chrome-browser nodig. Vervolgens download je via deze link de Fav Forever-extensie. Klik op installeren en je bent klaar. Het kan even een paar seconden tot minuten duren voordat het sterretje  weer daadwerkelijk zichtbaar wordt.

fav forever

Overigens vervang je alleen op jouw beeldscherm vind-ik-leuk door favorieten. Bij anderen zonder de extensie blijven  de hartjes gewoon zichtbaar  en je deelt dan ook gewoon een vind-ik-leuk uit als je op het sterretje drukt. De extensie werkt verder ook niet in de app-versie van Twitter of op bijvoorbeeld Tweetdeck. Mocht je echter langzaam willen wennen aan het hartje, dan zorgt Fav Forever dat je nog even de tijd hebt.

Lees het laatste nieuws over Twitter

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu