Feedly heeft nieuwe minimalistische lay-out en Facebook-integratie
Redactie

Nieuwe Feedly heeft minimalistische lay-out en Facebook-integratieDe nieuwslezer Feedly heeft een grote update gehad. De lay-out ziet er nu een stuk minimalistischer uit, heeft een nieuwe navigatiebar en voegt meer opties toe om artikelen te delen. Vanaf nu wordt delen via de socicale netwerken Facebook en Google+ ondersteund. Daarnaast is ook de microblogdienst Tumblr te integreren. Om een artikel te sluiten kun je nu ook pinchen met je vingers en dan kom je in het vorige menu terecht.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Feedly is niet alleen beschikbaar voor Android, maar ook voor iOS en de browsers Google Chrome en Firefox. De nieuwslezer werkt samen met Google Reader, maar ook als je geen account hebt kun je nieuws binnenhalen van uit diverse categorieën zoals sport, technologie, entertainment, games en veel meer. Gevonden artikelen zijn snel te delen via de bekende sociale netwerken. Als je een artikel later wilt teruglezen kun je deze ook bewaren via Instapaper of Read it Later.

Feedly is gratis te downloaden in de Android Market. Om de app te gebruiken heb je minimaal Android 2.2 nodig. De nieuwslezer is ook geoptimaliseerd voor tablets en is met Pulse en Google Reader een van de betere Android-apps om je nieuwsfeeds bij te houden.

Personalizing your Feedly from Feedly on Vimeo.

Downloaden via Android Market: Feedly (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.