De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Feedly heeft nieuwe minimalistische lay-out en Facebook-integratie

Redactie
29 september 2011, 12:00
1 min leestijd
Feedly heeft nieuwe minimalistische lay-out en Facebook-integratie
Nieuwe Feedly heeft minimalistische lay-out en Facebook-integratie

De nieuwslezer Feedly heeft een grote update gehad. De lay-out ziet er nu een stuk minimalistischer uit, heeft een nieuwe navigatiebar en voegt meer opties toe om artikelen te delen. Vanaf nu wordt delen via de socicale netwerken Facebook en Google+ ondersteund. Daarnaast is ook de microblogdienst Tumblr te integreren. Om een artikel te sluiten kun je nu ook pinchen met je vingers en dan kom je in het vorige menu terecht.

Feedly is niet alleen beschikbaar voor Android, maar ook voor iOS en de browsers Google Chrome en Firefox. De nieuwslezer werkt samen met Google Reader, maar ook als je geen account hebt kun je nieuws binnenhalen van uit diverse categorieën zoals sport, technologie, entertainment, games en veel meer. Gevonden artikelen zijn snel te delen via de bekende sociale netwerken. Als je een artikel later wilt teruglezen kun je deze ook bewaren via Instapaper of Read it Later.

Lees verder na de advertentie.

Feedly is gratis te downloaden in de Android Market. Om de app te gebruiken heb je minimaal Android 2.2 nodig. De nieuwslezer is ook geoptimaliseerd voor tablets en is met Pulse en Google Reader een van de betere Android-apps om je nieuwsfeeds bij te houden.

Personalizing your Feedly from Feedly on Vimeo.

Downloaden via Android Market: Feedly (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu