Feedly update: beste rss-lezer wordt nog mooier met Kitkat-uiterlijk

FeedlyFeedly is onze eerste keus wat betreft rss-lezers. Na het verdwijnen van Google Reader moesten velen op zoek naar een nieuwe rss-lezer en Feedly sprong direct in het gat om alle Google Reader-daklozen op te vangen.

Door het fijne design, een nog betere service en een uitstekende ontwikkeling zijn wij enorm te spreken over de dienst en dat wordt door de Feedly update opnieuw bevestigd: de app werkt tot wel 300 procent sneller en is voorzien van een kleurrijk Android 4.4 Kitkat design.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Feedly update brengt kleurtjes

Het nieuwe design van de Feedly-app is zowel te zien in de rss-feeds als het nieuwe menu dat via de linkerkant naar binnen geschoven kan worden. Zo zijn de rss-feeds lichter van kleur en worden foto’s mooier ingeladen. Ook het menu is op de schop genomen en de heftige gekleurde balken zijn verdwenen. Deze zijn vervangen door gekleurde bolletjes waar je op kunt drukken op de feeds binnen een sectie te bekijken.

Ook de snelheid van Feedly is explosief toegenomen. De app werkt volgens de ontwikkelaars tot wel 300 procent sneller, met name tijdens het opstarten. Ook verloopt het scrollen door feeds veel sneller daar voorheen.

Verder brengt de Feedly update een gedeelte waar gebruikers naar nieuwe feeds kunnen zoeken en suggesties ontvangen, en zijn er enkele kleine verbeteringen toegepast. Een feed wordt bijvoorbeeld niet elke keer opnieuw ingeladen als deze wordt geopend.

Download Feedly update

Feedly en de nieuwe update van de app zijn beide gratis in Google Play te downloaden. Het gebruik van Feedly is geheel gratis, maar er zijn ook enkele pro-abonnementen beschikbaar die kleine toevoegingen als een zoekfunctie in de webversie brengen.

Download: Feedly (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.