De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Feedly update: beste rss-lezer wordt nog mooier met Kitkat-uiterlijk

Redactie
16 oktober 2013, 11:25
1 min leestijd
Feedly update: beste rss-lezer wordt nog mooier met Kitkat-uiterlijk
Feedly

Feedly is onze eerste keus wat betreft rss-lezers. Na het verdwijnen van Google Reader moesten velen op zoek naar een nieuwe rss-lezer en Feedly sprong direct in het gat om alle Google Reader-daklozen op te vangen.

Door het fijne design, een nog betere service en een uitstekende ontwikkeling zijn wij enorm te spreken over de dienst en dat wordt door de Feedly update opnieuw bevestigd: de app werkt tot wel 300 procent sneller en is voorzien van een kleurrijk Android 4.4 Kitkat design.

Lees verder na de advertentie.

Feedly update brengt kleurtjes

Het nieuwe design van de Feedly-app is zowel te zien in de rss-feeds als het nieuwe menu dat via de linkerkant naar binnen geschoven kan worden. Zo zijn de rss-feeds lichter van kleur en worden foto’s mooier ingeladen. Ook het menu is op de schop genomen en de heftige gekleurde balken zijn verdwenen. Deze zijn vervangen door gekleurde bolletjes waar je op kunt drukken op de feeds binnen een sectie te bekijken.

Ook de snelheid van Feedly is explosief toegenomen. De app werkt volgens de ontwikkelaars tot wel 300 procent sneller, met name tijdens het opstarten. Ook verloopt het scrollen door feeds veel sneller daar voorheen.

Verder brengt de Feedly update een gedeelte waar gebruikers naar nieuwe feeds kunnen zoeken en suggesties ontvangen, en zijn er enkele kleine verbeteringen toegepast. Een feed wordt bijvoorbeeld niet elke keer opnieuw ingeladen als deze wordt geopend.

Download Feedly update

Feedly en de nieuwe update van de app zijn beide gratis in Google Play te downloaden. Het gebruik van Feedly is geheel gratis, maar er zijn ook enkele pro-abonnementen beschikbaar die kleine toevoegingen als een zoekfunctie in de webversie brengen.

Download: Feedly (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu