De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Feedly update: houd al het nieuws bij met sterk verbeterde Android-app

Redactie
13 januari 2014, 14:44
1 min leestijd
Feedly update: houd al het nieuws bij met sterk verbeterde Android-app
Feedly update

Door de laatste Feedly update wordt het nog fijner om het laatste nieuws te bekijken. Zo kunnen gebruikers voortaan lekker snel lezen door binnen de app van artikel naar artikel te swipen. Ook zijn er belangrijke verbeteringen voor de Nexus 7 en ondersteuning voor de Galaxy Gear en een reeks aan bugfixes.

Feedly is een populaire RSS-lezer die na de sluiting van Google Reader een stormachtige opmars en ontwikkeling heeft meegemaakt. Gebruikers kunnen zelf websites aan Feedly toevoegen die ze vervolgens middels de app of webinterface kunnen volgen. Ook biedt Feedly handige secties (met bijvoorbeeld ‘tech’) aan, waar allerlei interessante websites beschikbaar zijn om te volgen.

Lees verder na de advertentie.

Feedly update: wat nog meer

Feedly screenshot

De Feedly update zorgt er ook voor dat het probleem met de terugknop is opgelost, laat de app weer goed renderen op Android 4.1 (Jelly Bean) en biedt een handige login-optie middels Google+. Hierdoor kun je in één keer snel inloggen of registeren.

Ook heeft Feedly de verwerking van afbeeldingen verbeterd waardoor deze sneller worden ingeladen en een ‘markeer alles als gelezen’-knop toegevoegd, met leuke informatie over jouw leesgedrag. Daarnaast is een sterk verbeterd dag- en nachtthema beschikbaar, voor degenen die Feedly juist veel overdag óf ‘s avonds lezen.

In versie 19 worden onder andere het taggen van berichten, Evernote-integratie, een aanpasbaar lettertype, verbeterde zoekfunctie en vloeiend scrollen toegevoegd. Je kunt ook lid worden van Feedly’s betakanaal, om zo de laatste functies als eerste te testen.

Ook AndroidPlanet is via Feedly te volgen. Gebruik deze link om al het nieuws van AndroidPlanet via Feedly te volgen.

Feedly

Feedly is gratis voor Android te downloaden en werkt met apparaten met Android 2.2 en hoger.

Download: Feedly (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu