Ferrari-editie van Motorola Milestone gespot

ferrari-milestoneMooi rood is niet lelijk. Dit geldt zeker voor de nieuwe limited edition van de Motorola Milestone. Motorola heeft deze telefoon speciaal laten maken voor Ferrari. De telefoon is naar bestuursleden van Ferrari gegaan en waarschijnlijk enkele goede klanten. De speciale editie van de Motorola Milestone is helaas niet in de winkel te koop.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Motorola Milestone is tegenwoordig niet meer één van de snelste Android-telefoons op de markt. In de Verenigde Staten is de opvolger van de Milestone al uitgebracht, namelijk de Motorola Droid 2. Geïnteresseerd in de Milestone? De telefoon heeft een 550MHz processor, een 3,7 inch beeldscherm met een resolutie van 480 bij 854 pixels, Android 2.0 en een vijf megapixel camera met dubbele LED-flitser.

Hieronder nog een foto van de Ferrari-editie van de Motorola Milestone.

ferrari-milestone

Bron: Boy Genius Report

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.