Kijk nu: Kiefer Sutherland in een spionnenserie op SkyShowtime en nog 4 tips

Erwin Vogelaar
7 april 2023, 19:22
2 min leestijd
Kijk nu: Kiefer Sutherland in een spionnenserie op SkyShowtime en nog 4 tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 14 (2023): Beef en Rabbit Hole.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 14 (2023): Beef en Rabbit Hole

Met een Chromecast in je televisie bekijk je media in uitstekende kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Beef (Netflix)

Steven Yeun (Minari, The Walking Dead) en Ali Wong (Tuca & Bertie) spelen twee mensen die elkaar ontmoeten tijdens een onvriendelijke interactie in het verkeer. Vanaf dat moment kunnen ze elkaar niet meer loslaten en neemt hun ruzie alles over.

BEEF | Officiële trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

2. Rabbit Hole (SkyShowtime)

Kiefer Sutherland ken je voornamelijk als agent Jack Bauer uit de spannende serie 24. Nu is de acteur terug in een nieuwe spionnenrol voor de serie Rabbit Hole. Deze keer speelt hij John Weir: een spion die in te huren is door bedrijven. Weir is slim, scherp en windt iedereen om zijn vinger, totdat hij wordt geframed voor een moord. 

Rabbit Hole | Official Trailer | Paramount+

SkyShowtime: Films en series

SkyShowtime

Gratis via Google Play

3. Kelly (Prime Video)

In de allereerste editie van Big Brother was Kelly van der Veer één van de eerste transgender vrouwen waar Nederlanders op televisie kennis mee maakten. Dat resulteerde in een oneindige stroom van negatieve aandacht. In deze documentaire zie je hoe het nu met Kelly gaat en vertelt ze haar kant van het verhaal. 

KELLY | Officiële trailer | Prime Video NL

Amazon Prime Video

Amazon Mobile LLC

Gratis via Google Play

4. Transatlantic (Netflix)

Van de maker van Netflix-hit Unorthodox komt een nieuwe serie met een waargebeurd verhaal uit de Tweede Wereldoorlog. Je maakt kennis met met een klein clubje, dat met gevaar voor eigen leven 2000 vluchtelingen uit Frankrijk helpt te ontsnappen, waaronder veel kunstenaars die opgejaagd worden door de nazi’s. Gillian Jacobs (Community) speelt de hoofdrol. 

Transatlantic | Official Trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

5. Kees Vliegt Uit (Videoland)

Het beste voor Kees is één van de best bekeken Nederlandse documentaires en nu is er een vervolg. In de originele docu keek je mee in het leven van de autistische Kees Momma, die dankzij de hulp van zijn ouders om kan gaan met alles waar hij zich zorgen over maakt. In dit vervolg is te zien hoe Kees zijn ouderlijk huis verlaat. De documentaire is exclusief bij Videoland te zien.

Kees Vliegt Uit | Trailer | Vanaf 2 april

Videoland

RTL Nederland B.V.

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Spider-Man: Across the Spider-Verse

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - Official Trailer #2 (HD)
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu