De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Waarom je Tokyo Vice op HBO Max moet kijken en nog 4 kijktips

Erwin Vogelaar
15 april 2022, 19:24
3 min leestijd
Waarom je Tokyo Vice op HBO Max moet kijken en nog 4 kijktips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 15 (2022): Tokyo Vice en Dirty Lines.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 15 (2022): Tokyo Vice en Dirty Lines

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Tokyo Vice (HBO Max)

Op HBO Max kijk je nu naar Tokyo Vice. In deze nieuwe serie volg je een jonge, Westerse journalist (gespeeld door Ansel Elgort) die niets liever wil dan misdaadjournalist worden in Tokyo. Dat valt niet mee als buitenstaander. Bij de krant kan hij niet goed tegen de strikte regeltjes en wil hij juist achter de echte verhalen aan. Dat brengt hem steeds dichterbij de Yakuza.

De eerste aflevering is geregisseerd door Michael Mann, die je waarschijnlijk wel kent als de regisseur van onder andere de films Heat en Collateral. Alleen daarom is de serie al de moeite waard. En als je die aflevering eenmaal gezien hebt, kijk je vanzelf door.

Tokyo Vice | Official Trailer | HBO Max

HBO Max: Stream films en TV

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

Gratis via Google Play

2. Dirty Lines (Netflix)

Ook zeer de moeite waard is de nieuwe Nederlandse Netflix Original Dirty Lines. In deze serie ga je terug naar het Amsterdam van de jaren tachtig, toen house en xtc opmars maakten in het Nederlandse uitgaansleven.

Daar ontmoetten we psychologiestudente Marly die nodig geld nodig heeft, en dan terecht komt bij een startup die begint met een sekslijn. Het resultaat is een superleuke serie, vol met herkenbare dingen uit die tijd. 

Dirty Lines | Officiële Trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

3. De Kraak (Prime Video)

Uit België komt de nieuwe spannende serie De Kraak. Hierin volg je de jonge hacker Jeremy Peeters, die betrokken raakt bij een groepje oplichters die hem willen gebruiken om een grote, internationale bank te kraken. Daar heeft Peeters wel oren naar, want zijn moeder zit diep in de schulden. 

De Kraak | Trailer | Serie | Streamz

Amazon Prime Video

Amazon Mobile LLC

Gratis via Google Play

4. Tony Hawk: Until the Wheels Fall Off (HBO Max)

Of je nou iets met skaten hebt of niet: je kent de naam Tony Hawk waarschijnlijk wel. Hawk is inmiddels de 50 gepasseerd, maar dat houdt hem niet tegen om door te skaten.

Deze documentaire neemt een duik in het leven van Hawk, met een focus op zijn glansrijke carrière en de talloze skaters die hij heeft geïnspireerd.

Tony Hawk: Until the Wheels Fall Off | Official Trailer | HBO

HBO Max: Stream films en TV

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

Gratis via Google Play

5. Scream (Google)

Ghostface keert terug. Weer zet iemand het iconische masker op om er op los te moorden. Sidney Prescott, Dewey Riley en Gale Weathers zijn terug, om een nieuwe cast aan mogelijke slachtoffers en daders bij te staan.

Zoals altijd steekt de film de draak met zijn eigen genre. Deze keer zijn reboots de sjaak. De film is onder andere bij Google te koop voor 16,99 euro en op een later moment waarschijnlijk ook te huur. 

Scream | Official Trailer (2022 Movie)

Google TV

Google LLC

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Stranger Things seizoen 4

Stranger Things 4 | Officiële trailer | Netflix
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu