Kijk nu: Het vierde seizoen van Stranger Things en nog 4 tips

Erwin Vogelaar
27 mei 2022, 19:21
3 min leestijd
Kijk nu: Het vierde seizoen van Stranger Things en nog 4 tips

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips raden we je de nieuwste films, series en meer aan. In de filmtips van week 21 (2022): Stranger Things en Obi-Wan Kenobi.

Lees verder na de advertentie.

Filmtips week 21 (2022): Stranger Things en Obi-Wan Kenobi

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je media van je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je wel weten wat je kan kijken en luisteren. Daarom bieden we wekelijks de Android Planet-kijktips aan. Hierin geven we enkele actuele film- en serietips, zowel bij gratis als betaalde diensten.

1. Stranger Things seizoen 4: volume 1 (Netflix)

Eindelijk is het vierde seizoen van Stranger Things hier! De makers beloven het grootste en meest spectaculaire seizoen tot nu toe. Hoewel de vrienden die we hebben leren kennen in de vorige seizoenen niet allemaal meer bij elkaar zijn, blijft de dreiging van de Upside Down bestaan. Vanaf vrijdag kijk je naar de eerste helft van het vierde seizoen. 

Stranger Things 4 | Volume 1 Laatste trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

2. Obi-Wan Kenobi (Disney Plus)

Ewan McGregor keert terug in de rol van Obi-Wan Kenobi, tien jaar na de gebeurtenissen in de film Star Wars: Revenge of the Sith. Hayden Christensen keert terug als Anakin Skywalker, de voormalige leerling van Obi-Wan die inmiddels Darth Vader is geworden. Nu bewaakt Obi-Wan de jonge Luke Skywalker, totdat hij op avontuur moet. 

Obi-Wan Kenobi | Official Trailer | Disney+

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

3. Knabbel en Babbel Rescue Rangers (Disney Plus)

Deze maffe film is Knabbel en Babbel zoals je ze nog nooit hebt gezien. Ze spelen acteurs die vroeger in Rescue Rangers speelden, de bekende animatieserie. Babbel wilde een solocarrière en besloot in CGI te veranderen terwijl Knabbel nog getekend is.

Ze moeten weer samen komen voor een nieuw avontuur. De film is erg meta, met referenties naar de filmindustrie, andere animatiefilms- en series en allerlei cameo’s die je waarschijnlijk niet verwacht.

Knabbel en Babbel: Rescue Rangers | Officiële Trailer | Disney+

Disney+

Disney

Gratis via Google Play

4. RuPaul’s Drag Race: All Stars seizoen 7 (WOW Presents Plus)

Dit is een extra speciaal nieuw seizoen van RuPaul’s Drag Race. In All Stars krijgen oud-kandidaten normaal een nieuwe kans om te winnen, maar dit seizoen keren alleen winnaars terug om tegen elkaar te strijden. Daardoor kun je weer genieten van queens zoals Jinx Monsoon, Raja, Shea Couleé en Yvie Oddly. Wie wordt de ‘queen of queens’?

RuPaul's Drag Race All Stars | Season 7 Official Trailer | Paramount+

WOW Presents Plus

World of Wonder Productions, Inc

Gratis via Google Play

5. F*ck de Liefde 2 (Netflix)

Zoek je naar een Nederlandse romantische komedie, dan moet je bij Fuck de Liefde 2 zijn. In deze film volg je een groepje vrouwen en hun liefdes, waarbij het allemaal natuurlijk weer flink mis gaat. F*ck de Liefde 2 is geen goede film, maar als je deze aan zet ben je daar waarschijnlijk ook niet naar op zoek. Dus denk er vooral niet teveel bij na. 

F*ck de Liefde 2 | Officiële Trailer | Netflix

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via Google Play

Trailer van de week: Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One | Officiële Teaser Trailer (2023 Movie) - Tom Cruise
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu